+ 30 6947326981

Τι είναι οι αμπούλες ομορφιάς

Τι είναι οι αμπούλες ομορφιάς

Οι αμπούλες ομορφιάς έχουν κάνει δυναμική είσοδο στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου λαιμού και ντεκολτέ μας. Είναι μικρά φιαλίδια που περιέχουν ένα δραστικό συμπύκνωμα από διαφορετικές συνθέσεις με στόχο την αντιμετώπιση διαφορετικών αναγκών του δέρματος.

Οι αμπούλες ανήκαν στην κατηγορία των επαγγελματικών καλλυντικών,αφού ήταν διαθέσιμες μόνο στα ινστιτούτα ομορφιάς σε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, χάρη στην πλούσια σύνθεση τους σε ενεργά φυτικά συστατικά.

Το ευχάριστο νέο πλέον είναι ότι μπορείς να τις προμηθευτείς και για προσωπική χρήση στο σπίτι,σαν έξτρα αγωγή ή για άμεση αντιμετώπιση της ανάγκης του δέρματος.

 

Οι αμπούλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε ηλικία σε συνδυασμό με την κρέμα 2b37c6cc0820eff7fdbc4d79754bfe86προσώπου ή της μάσκας σου. Αφού καθαρίσεις πολύ σχολαστικά το πρόσωπο σου,μετά την εφαρμογή της λοσιόν περνάς την αμπούλα της αρεσκείας σου με ανοδικές ταμποναριστές κινήσεις στο πρόσωπο τον λαιμό και το ντεκολτέ. Προσωπικά κάνω εφαρμογή και στα χέρια μου.

 

Για ακόμα καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών της αμπούλας μπορείς να χρησιμοποιήσεις Faceroller ή Dermaroller.

Έχουν ισχυρή δράση και άμεσα αποτελέσματα χάρη στα ενεργά φυτικά συστατικά όπως βιταμίνη Α (ρετινόλη) Β C F υαλουρονικό και γλυκολικό οξύ, ελαστίνη,κολλαγόνο και πολλά άλλα συστατκά για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως

  • έλλειψη ενυδάτωσης
  • αντιγήρανση
  • σύσφιξη και επαναφορά του οβάλ
  • ανάπλαση και θρέψη
  • αντιμετώπιση λιπαρότητας και ευαισθησίας
  • θαμπό και άτονο δέρμα
  • αντιμετώπιση πανάδων και λεκέδων

Κάθε μια είναι διαφορετική όπως και ΕΣΥ. Ιδανικές και για πριν το μακιγιάζ σου.

by Elina Nikolaou

No Comments
Leave a Comment: