+ 30 6947326981

θεραπεία προσώπου με σκόνη διαμαντιού

θεραπεία προσώπου με σκόνη διαμαντιού

Η aging regulator therapy είναι μια προϊοντική θεραπεία σχεδιασμένη από την Juliette Armand που εφαρμόζετε στο ινστιτούτο αισθητικής. Στόχος της είναι η βιολογική ρύθμιση της νεότητας με τον μηχανισμό »αυτοκαθαρισμού» των κυττάρων. Χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και ζωντάνιας στην επιδερμίδα.

Είναι μια ευχάριστη διαδικασία όχι μόνο για την υφή των προϊόντων, αλλά για την μυρωδιά και την αίσθηση που προσφέρουν. Βασισμένη σε αντιγυραντικά  συστατικά, πρωτεΐνες και υαλουρονικό οξύ το αποτέλεσμα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 Οι δυνατοί σύμμαχοι  αυτής  της θεραπείας είναι ο ορός και η μάσκα.

Ο sertuin hyaluronic serum είναι ένας ορός που ενεργοποιεί την διαδικασία αυτοκαθαρισμού των κυττάρων, περιέχει τρεις διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξύ και πρωτεΐνες. Συμβάλει στην έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, χαρίζοντας  έντονη λάμψη και νεανική ζωντάνια που διαρκεί. 

Η Diamond glow mask περιέχει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αντιγυραντικά και θρεπτικά συστατικά. Είναι σε μορφή γάζας εμποτισμένη με σκόνη διαμαντιού για αποτοξίνωση,αποκατάσταση του χρωματικού τόνου του δέρματος καθώς και έντονη λάμψη.

Είναι ιδανική θεραπεία για τις μελλοντικές νυφούλες αλλά και για όσες θέλουν να είναι λαμπερές για κάποιο σημαντικό event, αφού τα οφέλη της είναι δελεαστικά άμεσα εμφανή.

  • Μειώνει το βάθος των ρυτίδων 
  • Αποκαθιστά τον χρωματικό τόνο του δέρματος
  • Μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος από τα σημάδια κούρασης 
  • Ενυδατώνει σε βάθος 
  • Χαρίζει έντονη λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα 

Η θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί και στο σπίτι με την χρήση του sertuin hyaluronic serum και με τις κατάλληλες συστάσεις από την αισθητικό σου. Μια προσιτή οικονομικά πολυτέλεια που αξίζει κάθε γυναικείο πρόσωπο.

images

by Elina Nikolaou

 

 

No Comments
Leave a Comment: