+ 30 6947326981

Αναβάθμισε το καθαρισμό του προσώπου σου

Αναβάθμισε το καθαρισμό του προσώπου σου

b0b3ce05f542baeb76b3ed74336a110d

Το απόλυτο beauty gadjet που ορκίζονται όλοι οι beauty editors αλλά και οι επώνυμοι του Hollywood. Είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού βασισμένο στη μέθοδο ηχητικών κυμάτων σχεδιασμένο από τον Dr.Robb Akridge και μια ομάδα μηχανικών. Καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει τους ρύπους και την λιπαρότητα από το δέρμα 6 φορές καλύτερα από τον καθαρισμό με γυμνό χέρι. 60 δευτερόλεπτα  είναι αρκετά για να αλλάξει η υφή, η εικόνα και η ποιότητα της επιδερμίδας σου.

Έχει 2 σκάλες την μικρή και μεγάλη ανάλογα με την ένταση που θέλεις. Είναι με τέτοιο τρόπο προγραμματισμένο, που σε ειδοποιεί  με ένα απαλό παλμό να αλλάξεις περιοχή στο πρόσωπο σου. 

 • 20 δευτερόλεπτα μέτωπο
 • 10 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο
 • 20 δευτερόλεπτα μύτη και πιγούνι

Το clarisonic είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα, αφού διαθέτει διαφορετικές κεφαλές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Σημαντικό επίσης είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα και την ώρα που κάνεις μπάνιο αφού είναι αδιάβροχο. Θα λατρέψεις το σχήμα του, κουμπώνει άψογα στο χέρι λόγο της καμπυλότητας του. Υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ( εγώ έχω το baby pink ) είναι ελαφρύ και έχει ειδική συσκευασία για την προστασία της κεφαλής αλλά και για την μεταφορά του.

Γιατί πρέπει να αποκτήσει επάξια μια θέση στο boudoir σου :

 • καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του δέρματος χωρίς να το τραυματίζει
 • με συνεχή χρήση συσφίγγει τους πόρους
 • το δέρμα αποκτά φυσική λάμψη και απαλότητα
 • προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί και να απορροφήσει καλύτερα τα ευεργετικά συστατικά από το τοπικό προϊόν (πχ.serum)
 • σέβεται την ελαστικότητα του δέρματος αφού το βουρτσάκι δεν περιστρέφεται αλλά δονήτε

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου προϊόν καθαρισμού σε υγρή μορφή. Βρέξε το πρόσωπο σου και την κεφαλή, τοποθέτησε το προϊόν πάνω σε αυτή, ενεργοποίησε την συσκευή, τοποθέτησε την mia-waterproof-showerστο μέτωπο και με απαλές κυκλικές κινήσεις πέρασε καλά το πρόσωπο σου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών σου.

Προσοχή!!! αν έχεις ακμή είτε κυστική, είτε ορμονική ή ακόμα και μολυσματική δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις αν πρώτα δεν ρωτήσεις τον δερματολόγο σου.

Οι ειδικά ενημερωμένες πωλήτριες θα σου προτείνουν να αλλάζεις κεφαλή κάθε 6 μήνες για την σωστή υγιεινή του προσώπου σου. Η δική μου συμβουλή είναι ότι εάν καθαρίζεις σωστά το βουρτσάκι σου, το περνάς  με ένα ήπιο αντισηπτικό και το αφήνεις να στεγνώσει φυσικά τότε μπορείς να παρατείνεις τον κύκλο ζωής του. 

Κάτι εξίσου σημαντικό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το clarisonic 

 • δεν αντικαθιστά το ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα
 • δεν είναι σχεδιασμένο για σκληρά καθαριστικά πχ.peeling
 • δεν αντικαθιστά τον βαθύ καθαρισμό για την αφαίρεση σμήγματος

Το έχουν αποκλειστικά τα Sephora και κοστίζει περίπου στα 150 ευρώ η συσκευή μαζί με μία κεφαλή  και 25 ευρώ η κεφαλή ξεχωριστά.

by Elina Nikolaou

No Comments
Leave a Comment: