+ 30 6947326981

Μ-εθιστικά σκούρα χείλη…..

Μ-εθιστικά σκούρα χείλη…..

Τα τελευταία  χρόνια τα σκούρα χείλη για τον χειμώνα  είναι μεγάλη τάση….. Προσωπικά θεωρώ ότι  τα σκούρα χείλη είναι συνώνυμα με τους κρύους μήνες δίνοντας χρώμα και ένταση, προσδίδοντας ένα sophisticated look. ‘Oποια απόχρωση και αν επιλέξεις berry, magenta, purple, bordeux, burgandy-red, burgandy-brown ή ακόμα και black για τις πιο τολμηρές, θα ανεβάσει το μακιγιάζ σου σε άλλο επίπεδο….

Τα σκούρα κραγιόν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!!!Το μαγικό τους κόλπο είναι ότι τραβάνε άμεσα την προσοχή των άλλων και κυριολεκτικά όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου….Όμως και εδώ υπάρχει κανόνας ανάλογα με τον χρωματικό σου τόνο.

  • Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αναδεικνύονται τέλεια με κόκκινα σκούρα, μωβ και βυσσινή αποχρώσεις.
  • Οι σταρένιες επιδερμίδες με κόκκινες-σοκολατί σκούρες αποχρώσεις.
  • Οι πολύ σκούρες ως μελαχρινές με πάρα πολύ σκούρες δαμασκηνί αποχρώσεις αλλά και μαύρες.

Η εφαρμογή του  θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί η παραμικρή λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία αφού λερώνει πολύ και θα καταλήξεις να το σβήσεις και να το ξανά εφαρμόσεις από την αρχή. Όπως σου έχω γράψει και σε παλαιότερο άρθρο η περιποίηση των χειλιών είναι σημαντική πόσο μάλλον όταν έχεις επιλέξει ένα πιο σκούρο κραγιόν όπου κάνει κάθε ατέλεια εμφανή.

Κάνε απολέπιση στα χείλη σου με ένα μαλακό προ’ι’όν  για να απομακρύνεις πετσάκια καθώς και να τα λειάνεις.

Πέρασε ένα balm και άφησε το 10 λεπτά περίπου μέχρι να απορροφηθεί καλά έτσι ώστε να μαλακώσουν.

Αφού έχεις εd527bf511ffe8bf90543829a8961290cπιλέξει την απόχρωση που θέλεις, φρόντισε και το μολύβι να είναι στην ίδια απόχρωση. Φρόντισε επίσης να είναι καλά ξυσμένο για να υπογραμμίσεις σωστά και καθαρά το σχήμα των χειλιών σου. Προσπάθησε να μην ξεφύγεις πάνω από το φυσικό τους σχήμα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι άσχημο, μην ξεχνάς ότι την ένταση και τον όγκο θα σου την δώσει το ίδιο το κραγιόν. Γέμισε με το μολύβι τις εσωτερικές γωνίες των χειλιών για να χαρίσεις βάθος στο σχήμα τους.

Στη συνέχεια πέρασε με ένα πινέλο το χρώμα στα χείλη σου, θα σε βοηθήσει να μην πασαλειφτείς….αλλά και να «ενώσεις» σωστά το κραγιόν με το μολύβι. Πέρασε κατευθείαν το κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου και πίεσε τα απαλά  χωρίς να τα «τρίψεις». Με τον ίδιο τρόπο το ανανεώνεις μετά από φαγητό ή το ποτό σου.

Το σκούρο κραγιόν σου μπορείς να το απογειώσεις ακόμα πιο πολύ αν κρατήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου πιο ήσυχο αλλά και λαμπερό ταυτόχρονα. Δημιούργησε μια αλαβάστρινη βάση με το foundation σου, πρόσθεσε τις λάμψεις που επιθυμείς στα ζυγωματικά, σχημάτισε σωστά τα φρύδια σου, τόνισε τις βλεφαρίδες και είσαι έτοιμη.

Εάν θέλεις να δείχνουν πιο juicy πρόσθεσε στο κέντρο τους ένα διάφανο gloss χωρίς να τα τρίψεις ή να τα πιέσεις. Θα απλωθεί μόνο του καθώς θα μιλάς. Αυτό το tip είναι ιδανικό αν έχεις λεπτά χείλη και θέλεις να δώσεις όγκο.

 by Elina Nikolaou

 

 

No Comments
Leave a Comment: