+ 30 6947326981

Οι έξυπνες χρήσεις του λευκού μολυβιού

Οι έξυπνες χρήσεις του λευκού μολυβιού

Το λευκό ή άσπρο μολύβι είναι ίσως το πιο παρεξεγημένο προϊόν. Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν πως να το χρησιμοποιήσουν και πολλές άλλες πιστεύουν ότι είναι ένα εργαλείο μόνο για επαγγελματίες.

Λάθος!!! Είναι πολύ εύκολο και αποτελεσματικό στη χρήση του. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά χαρίζοντας λάμψη και φως στο βλέμμα σου. Δές λοιπόν τα μαγικά κολπάκια του που θα σε κάνουν να το αγοράσεις σήμερα κιόλας!!!

  • πέρασε το στην εσωτερική γωνία των ματιών σου έτσι ώστε να μεγαλώσεις το σχήμα τους και να προσθέσεις  φως κάνοντας τα36eb51b02e8edfe353ab87e5708520a9 να φαίνονται πιο αμυγδαλωτά. (αν είσαι από τις τυχερές που έχουν φυσικά μεγάλα μάτια να αποφύγεις αυτή την τεχνική)
  • σε όλο το κινητό βλέφαρο σαν βάση σκιάς αλλά και να αποχρωματίσεις το φυσικό χρώμα του βλεφάρου και να αναδείξεις το χρώμα της σκιάς.
  • στην άνω και κάτω μεριά από το τόξο του φρυδιού , για να αναδείξεις το σχήμα του.
  • στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να δείχνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο αλλά και να φωτίσεις το χρώμα των ματιών σου.
  • ως eyeliner, κατά μήκος του άνω βλεφάρου για ένα πιο φυσικό – καθημερινό μακιγιάζ.
  • στο κέντρο των χειλίων σου, για να προσθέσεις φυσικό όγκο στο σχήμα τους. (να το δουλέψεις καλά σβήνοντας το πρός τα έξω)
  • σε περίπτωση που το σχήμα των χειλιών σου είναι μικρό ή λεπτό είτε το άνω είτε το κάτω ή και τα δύο το λευκό μολύβι θα σε βοηθήσει να δείξουν πιο γεμάτα. Πρίν τα υπογραμμίσεις με το μολύβι για χρώμα, πέρασε τα κατά μήκος με το λευκό ελαφρώς πιο πάνω από το φυσικό τους σχήμα. Σβήσε καλά με το δάχτυλο σου ή ένα πινέλο και συνέχισε το μακιγιάζ τους.

Το λευκό μολύβι ταιριάζει απόλυτα σε γαλανά, γαλαζοπράσινα, γκρί, πράσινα και μελί μάτια. Αν όμως το φυσικό τους χρώμα είναι σκούρο καφέ ή μαύρο προτίμησε ένα μπεζ μολύβι γιατί το λευκό θα δείχνει αφύσικο. Επέλεξε ένα μαλακό αλλά σταθερό μολύβι όπου θα σου αποδώσει αμέσως το χρώμα του, το οποίο όμως θα είναι και σταθερό.

 

by Elina Nikolaou

No Comments
Leave a Comment: